Tarvitsetko tehokasta melunhallintaa, äänieristetyn työtilan, hitsaussuojan tai pölysuojan? Vai onko tarpeesi kunnollisen tulityötilan rakentaminen? ProCabissa nämä kaikki on yhdistetty.

 

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

PROCAB ÄÄNIERISTETTY TYÖTILA LISÄÄ VIIHTYVYYTTÄ

ProCab lisää merkittävästi työhyvinvointia ja parantaa tuotantotilojen melunhallintaa sekä koneen päälle asennettuna että operaattorisuojana. Modulaarisuus mahdollistaa räätälöidyt toteutukset ja lisää joustavuutta layout-suunnitteluun. Äänieristettynä työtilana käytettävän ProCabiin voidaan helposti asentaa tarvittavat sähkö- ja ilmastointiliitännät.

 

PROCAB – SIIRRETTÄVÄ JA MUOKATTAVA SUOJA

ProCab-suoja voidaan rakentaa koneasennuksen yhteydessä tai jälkiasennettuna, ja se on helposti siirrettävissä ja muokattavissa tuotantotilan erilaisten vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. ProCab-teollisuussuojat suojaavat koneita ja ihmisiä pölyltä, säteilyltä, käryiltä ja sivullisten katseilta. Suoja helpottaa tuotantolaitosten tilasuunnittelua ja parantaa työturvallisuutta.

 

PROCABIN ÄÄNIERISTYS PARANTAA TYÖHYVINVOINTIA

ProCab on kehitetty yhteistyössä PRP:n ja akustiikka-asiantuntija Denis Siposen kanssa. Äänieristykseen liittyvät asiat ovat olleet erityisen tarkan suunnittelun kohteena ProCab-suojien kehittämisessä. ProCab-teollisuussuojilla työnantajan on myös helppo toimia lainsäädännön mukaisesti eli poistaa tai vähentää työntekijälle aiheutuvaa meluvaaraa ja -haittaa vaimentamalla melua ja estämällä sen etenemisen.

PRP:ltä näyttäät julkisivuratkaisut

ÄÄNIERISTETTY TYÖTILA

ProCab on vaivaton ja nopea ratkaisu, kun tarvitset äänieristetyn työtilan tuotantotiloihin. Työtila eristää ääntä, pölyä ja muita epäpuhtauksia, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi toimistoksi, koneenkäyttäjän työtilaksi, työnjohdon työpisteeksi tai korkean hygieniatason elintarviketuotantolaitoksiin.

Innovatiiviset ohutlevytyöt PRP:n tuotantona

ÄÄNIERISTETTY KONESUOJA

Moduuleista rakennettavat ProCab-työtilat syntyivät käytännön tarpeesta, joka on arkipäivää jokaisessa tuotantolaitoksessa. Modulielementit mahdollistavat erilaisten tuotantosolujen tai osastojen rakentamisen erilaisiin käyttötarkoituksiin.

ProCab-teollinen suojaus mittojen mukaan

TULITYÖSUOJA

ProCab-elementeillä onnistuu vakituisen tulityötilan toteuttaminen vaativaankin ympäristöön. Palamattoman, tiiviin rakenteen ansiosta kipinät pysyvät helposti hallinnassa ja tulipalon riski alenee merkittävästi.