julkisivut

PRP:N JULKISIVUT TAIPUVAT MONEKSI

Julkisivu on rakennuksen käyntikortti, joka kertoo sen sisällä tapahtuvasta toiminnasta ja arvomaailmasta. Laadukkaasti toteutetut julkisivut korostavat yrityksen brändiä ja vetävät asiakkaita ja käyttäjiä puoleensa.

 

 

 

 

REFERENSSIT

PRP:N JULKISIVUT TAIPUVAT MONEKSI

Julkisivut toimivat kuin käyntikortteina rakennuksille, niiden sisällä tapahtuvalle toiminnalle ja arvomaailmalle. Kun ne toteutetaan laadukkaasti, julkisivut
korostavat yrityksen brändiä ja vetävät puoleensa asiakkaita ja tilan käyttäjiä.

Me toteutamme korkealaatuisia ratkaisuja julkisivuihin. Materiaaleinamme ovat alumiinikomposiitti ja erilaiset ohutlevymateriaalit, kuten teräs, corten, alumiini, kupari, messinki ja sinkki. Metalli- ja komposiittilevyjen monipuoliset käyttömahdollisuudet, PRP:n ammattitaito ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa mahdollistavat persoonalliset, toimintaa tukevat toteutukset niin toimistotaloihin, liikerakennuksiin, julkisiin rakennuksiin kuin pysäköintirakennuksiin ja asuinrakennuksiinkin.

INNOSTU JA ONNISTU
MEILTÄ PALVELUT IDEASTA VAIKUTTAVIIN TOTEUTUKSIIN

Ottamalla meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa saat käyttöösi ammattilaistemme näkemyksiä sekä ideoita. Näin voimme varmistaa laadukkaan toiminnan ideoinnista asennukseen asti. Meidän kauttamme saat kaiken, mitä tarvitaan parhaaseen lopputulokseen: ideoinnin, suunnittelun, materiaalit, valmistuksen ja asennukset. PRP:n yhteyshenkilö huolehtii, että kommunikointi on helppoa ja tehokasta sekä aikataulut pitävät.

 

Tehdään yhdessä onnistunut julkisivuprojekti:

TUTUSTU MONIPUOLISIIN REFERENSSEIHIMME!

KOSKIKESKUS, Tampere

Suomen kaiketi maineikkain kauppakeskus Tampereen Koskikeskus sai näyttävän kasvojen kohotuksen PRP:n asentamilla Reynobond alumiinikomposiittikaseteilla.

FYYRI, Kirkkonummen kirjasto

PRP toteutti Kirkkonummen kirjaston ainutlaatuiset kuparijulkisivut, jossa pienetkin yksityiskohdat ovat tarkkaan mietitty.

PERKKAAN CAMPUS, Espoo

Näyttävä julkisivu on yhdistelmä korkeakiiltoista pintaa ja vihreän sävyjen värileikkiä. PRP toteutti kohteen Reynobond alumiinikomposiittilevyllä.

COLOSSEUM, Vantaa

PRP vastasi julkisivuun liittyvästä detaljiikkasuunnittelusta yhdessä tilajaan, parvekelasitoimittajan ja arkkitehdin kanssa. Yhteistyössä syntyi varsin näyttävä kokonaisuus.

PRIMA POWER, Seinäjoki

PRP toteutti seinäjokelaisen Prima Powerin pääjulkisivun näyttävillä alumiinikomposiittilevyillä.

AS. OY TAKILA JA PUOSU, VINCENT JA MASTO, Helsinki

PRP toteutti julkisivuverhoukset mattamustalla alumiinikomposiittilevyllä. Yhdessä kohteen pääurakoitsijan ja arkkitehdin kanssa haasteellisista detaljeista saatiin viimeistelty kokonaisuus meren äärelle.

KSSHP SAIRAALA NOVA, Jyväskylä

KSSHP Sairaala Nova on PRP:n historian suurin aliurakointikohde Jyväskylässä.
PRP toteutti sairaalaan monipuoliset ja näyttävät julkisivuverhoukset ulkotiloihin ja aulatiloihin räätälöidysti.