ohutlevyvalmistus

Me PRP:ssä olemme valmistaneet ohutlevytuotteita asiakkaidemme tarpeisiin jo yli 30 vuoden ajan. Sopimusvalmistuksen lisäksi tarjoamme käyttöösi rautaisen suunnitteluosaamisemme eri materiaaleista ja valmistusmenetelmistä vaihteleviin ja vaativiinkin kohteisiin.

 

Älykkäillä suunnitteluratkaisuilla, monipuolisella konekannalla ja pitkäaikaisella kokemuksella pystymme valmistamaan sekä pieniä että hyvinkin suuria sarjakokoja nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

MIKSI VALITSISIT PRP:N SOPIMUSVALMISTUSKUMPPANIKSESI?

Valmistamme ohutlevytuotteita yli 30 vuoden kokemuksella.
Laajan konekantamme avulla pystymme valmistamaan tehokkaasti erityisesti suuret ja haastavat ohutlevytuotteet.

Pieni yksilöllinen viilaus tuotteessa voi säästää satoja tunteja seuraavista työvaiheista. Tähän voimme päästä, kun tuotesuunnittelijamme on projektissa mukana jo suunnitteluvaiheessa. Tarjoamme käyttöösi monipuolisen tietotaidon materiaaleista ja työkaluista sekä koneidemme tuomat mahdollisuudet. Tarvittaessa täydennämme toimituksen vielä hitsauksella ja kokoonpanolla.

Meillä on hyvät suhteet lähialueen yhteistyökumppaneihin, joten pystymme myös jatkojalostamaan tuotteita monipuolisesti.

Ohutlevytuotantomme toimii Seinäjoen toimipisteessä.

 

MODERNI KONEKANTA

Käytössämme on lävistävä levytyökeskus, jossa on suuri 1565 x 4300 mm työstöala, kulmaleikkuri ja muovausominaisuudet. Huippunopea taivutusautomaatti mahdollistaa erinomaisen toistotarkkuuden sekä monimutkaiset muodot aina 3300 mm leveyteen asti.
Särmäyspuristimilla pääsemme 4000 mm leveyteen asti.

Z

Aihioiden lävistys 8 mm asti

Z

Aihioiden leikkaus 5 mm asti

Z

Levytyökeskuksen levykoko 1500 x 4300 mm

PRP:n käyttämien Prima Powerin koneiden Green Means® näkyy teknologiana, jolla vastataan sekä korkean tuottavuuden että kestävän kehityksen vaatimuksiin.

Z

Vähemmän energiaa - vähemmän hukkamateriaalia - vähemmän hiilidioksidia

Z

Ei hydrauliikkaöljyä - ei ongelmajätettä

Z

Kompakti ja automaattinen - vähemmän materiaalin siirtoja tehtaalla

Z

Suuret materiaalisäästöt - pienempi ympräristökuormitus

Z

Sitoutuminen kestävään kehitykseen ja yhteiskuntavastuuseen on nykyaikaisen yrityksen tunnusmerkki

RAAKA-AINEVARASTO

Varastossamme on laaja valikoima alumiinia, ruostumatonta terästä sekä kylmävalssattua ja sinkittyä terästä, kuparia, messinkiä ja alumiinikomposiittia levyinä ja perusväreissä.