VASTUULLISUUS JA YMPÄRISTÖ

Noudatamme PRP:ssä konsernimme yhteisesti sovittuja vastuullisuusperiaatteita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluamme korostaa toimintamme vastuullista kehittämistä, koska

Z

Kilpailemme osaavasta työvoimasta

Z

Haluamme kehittyä yrityksenä ja työyhteisönä

Z

Asiakkaamme ja tuotteidemme loppukäyttäjät edellyttävät kasvavaa läpinäkyvyyttä

Z

Haemme erottuvuutta kilpailijoistamme

Z

Jatkuva kehittyminen ja kasvu, kannattavuus, ja innostava työyhteisö ovat arvoja, joiden tulee näkyä toiminnassamme

Ympäristönäkökulma on osa vastuullista toimintaamme

Ympäristönäkökulma on vahvassa roolissa osana vastuullista toimintaamme. Tuotannossamme käyttämiemme Prima Powerin koneiden Green Means® -teknologia mahdollistaa sen, että valmistuksen tehokkuutta ja tuottavuutta voidaan lisätä kestävän kehityksen mukaisin ratkaisuin.

Sitoutuminen kestävään kehitykseen ja yhteiskuntavastuuseen on nykyaikaisen yrityksen tunnusmerkki ja lisää sen kilpailukykyä. Haluamme erottua eduksemme ja samalla valmistaa komponentteja pienemmin kustannuksin.

 

Kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut

Emoyhtiömme Duuri Group Oy:n kautta olemme myös jäseniä Green Building Council Finland:ssa. FIGBC on Suomen vaikuttavin ja laaja-alaisin kestävän rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto. Tuomme yhdessä hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

Pakkaavien ja pakattuja tuotteita maahantuovien yritysten on hoidettava tuottajavastuu pakkauksistaan. PRP on mukana Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:ssä. Rinki ja sen tuottajayhteisöt järjestävät siihen liittyneiden yritysten puolesta kartonki-, lasi-, metalli-, muovi- ja puupakkausten vastaanoton, keräyksen ja kierrätyksen niin, että lainsäädännön vaatimukset täyttyvät

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. 

Sertifioitu johtamisjärjestelmä

Johtamisjärjestelmämme täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset ja se on sertifioitu Bureau Veritas Certificationin toimesta sertifikaatilla numero FI006818.

Sertifikaatti kattaa toimintamme eri alueet eli tuulettuvien julkisivujen, teollisuuden äänieristysratkaisujen, sopimusvalmistuksen sekä kiinteistöjen kattoremonttien myynnin, suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.

Tutustu sertifikaattiin tästä Pohjanmaan Rakennuspelti Oy ISO 9001 Sertifikaatti.

PRP:n johtamisärjestelmäsertifikaatin logo