ÄÄNIERISTETTY TYÖTILA

 

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

ÄÄNIERISTETTY TYÖTILA TEOLLISUUTEEN

ProCab on vaivaton ja nopea ratkaisu, kun tarvitset tuotantotiloihin äänieristetyn työtilan. ProCab äänieristetyllä työtilalla voidaan toteuttaa niin rauhallinen toimisto, valvomo tai lähettämö kuin tauko- tai neuvottelutila.

ProCab äänieristetty työtila on innovaatio, jolla voidaan saavuttaa yli 30 desibelin pudotus teollisten tuotantolaitosten äänimaisemassa. Samalla äänieristyssuoja avaa uusia mahdollisuuksia teollisuuslaitosten tilasuunnittelulle.

Käytännössä kyseessä on suoja, joka rakennetaan koneen ja laitteiden ympärille 14 mm paksuisista teräspintaisista älymoduleista. Seinämistä voi rakentaa sen kokoisen ja mallisen suojan kuin koneet ja tilat vaativat.

 

KÄYTTÖVALMIS ÄÄNIERISTETTY TYÖTILA

ProCab työtila 1 ja työtila 2 ovat paitsi vakiomittaisia myös vakiovarusteltuja ja vakiohinnoiteltuja. Vakiovärejä on kolme: RAL 7040 vaalea harmaa, RAL 7024 tumman harmaa ja RAL 9010 valkoinen.

Vakiomittaiset ProCab-työtilat sisältävät aina

– sähköliitännät

– integroidun valaistuksen

– koneellisen ilmanvaihdon

Siksi ne ovat toimitettavissa asiakkaalle tarvittaessa erittäin nopeasti.

 

KUSTOMOITAVISSA MONEEN TARPEESEEN

Voit halutessasi myös kustomoida ProCab -työtilaa esimerkiksi omiin mittoihin, oman brändi-ilmeen mukaisilla teippauksilla, haluamallasi RAL-sävyllä tai IT-väylillä.

 

MALLISTO

ProCab 1 - 2,75 x 2,0m

Vakiovärit: valkoinen 9010, vaalea harmaa 7040, tumman harmaa 7024

Sisältää: sähköliitännät, integroidun valaistuksen, koneellisen ilmanvaihdon

ProCab 2 - 4,0 x 2,0m

Vakiovärit: valkoinen 9010, vaalea harmaa 7040, tumman harmaa 7024

Sisältää: sähköliitännät, integroidun valaistuksen, koneellisen ilmanvaihdon

ProCab - Custom

Voit halutessasi myös kustomoida ProCab -työtilaa esimerkiksi omiin mittoihin, oman brändi-ilmeen mukaisilla teippauksilla, haluamallasi RAL-sävyllä tai IT-väylillä.

ERISTÄ TYÖPISTEEN ÄÄNI SISÄÄN TAI ULOS

Moduuleista rakennettavat ProCab-työtilat syntyivät käytännön tarpeesta, joka on arkipäivää jokaisessa tuotantolaitoksessa: ihmiset pitää suojata koneilta ja koneet ihmisiltä.

Ilmastoitu ProCab-työtila eristää ääntä, pölyä ja muita epäpuhtauksia, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi toimistoksi tai työnjohdon työpisteeksi – vaikka keskelle tuotantotilaa. Modulaarisen rakenteen ansiosta suoja muuntautuu räätälöidysti tarpeiden mukaan. Kokonaisuus on myös nopeasti siirrettävissä, jolloin tuotantotilan layout-muutokset onnistuvat helposti.

ProCab-tuotteet toimitetaan suoraan Suomen toimipisteeseesi.

RATKAISUT JA HYÖDYT?

Erinomainen tilaratkaisu muun muassa toimisto-, valvomo-, koneoperaattori- ja lähettämökäyttöön.

Suojaa työntekijää melulta, ilman epäpuhtauksilta ja lämpötilanvaihteluilta. Vastaa myös elintarvikealan erityisvaatimuksiin.

Helposti siirrettävissä ja muuntautuu kätevästi tilamuutosten mukana.

Työnjohdon voi sijoittaa kustannustehokkaasti lähelle tuotantoa.

Ilmastoinnin tuoma viileys tai lämpö lisäävät työhyvinvointia ja viihtyvyyttä.

Ovet ja ikkunat ovat sijoiteltavissa räätälöidysti.

l

Tilattavissa asiakkaan brändin mukaisissa väreissä.

MODUULIELEMENTIT TUOTANTOSOLUN SUOJAKSI

ERILAISIIN KÄYTTÖTARKOITUKSIIN

Modulielementit mahdollistavat erilaisten tuotantosolujen tai osastojen rakentamisen erilaisiin käyttötarkoituksiin, silloinkin kun ei välttämättä ole tarvetta äänieristykselle. Sosiaali- ja taukotilojen toteutus Procab-elementeillä mahdollistaa joustavat muutokset myös tulevaisuudessa.

MUOKATTAVA JA SIIRRETTÄVÄ

Suojarakenteen kokoa on mahdollista muokata myös jälkikäteen. Samoin koko kokonaisuus on tarvittaessa siirrettävissä.

RÄÄTÄLÖITYJÄ TILOJA

Moduulielementeillä on mahdollista toteuttaa pituudeltaan, leveydeltään ja korkeudeltaan eri kokoisia ja mallisia tiloja asiakkaan toiveiden mukaan. Leveät ovet mahdollistavat suurtenkin kappaleiden käsittelyn.

PUHDAS ILMANVAIHTO

Tuotantosoluun mahdollisesti tuleva ilmanvaihto suunnitellaan yhdessä alan ammattilaisten kanssa vastaamaan asiakkaan tarpeita. Ilmanvaihto on mahdollista liittää olemassa olevaan järjestelmään tai se voi toimia täysin omana yksikkönään. Tiivis rakenne estää epäpuhtauksien liikkumisen tilojen välillä.