AVOIMET TYÖPAIKAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluatko tulla meille töihin?

Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat näet tässä.

 

Julkisivuasentajia

Oletko sinä uusi julkisivuasentajamme? Pohjanmaan Rakennuspelti Oy (PRP) hakee Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle oma-aloitteisia ja korkeita paikkoja pelkäämättömiä julkisivuasentajia. Emme edellytä, että olet jo kokenut julkisivuasentaja, vaan koulutamme myös uusia julkisivuammattilaisia. Tehtävissä tarvitaan kuitenkin mittaustaitoa ja perusosaamista rakennustöistä. Peltisepäntaidoista on tehtävissä hyötyä.

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja viikkotyöaika on 40 h (pääosin klo 07.00-15.30). Täytämme paikat heti, kun sopivat tyypit löytyvät. Aloituspäivästä sovimme tehtäviin valittujen kanssa. Tampereen tehtävän osalta toivomme kuitenkin, että voit aloittaa elokuun aikana.

Hakuaika:

Tampere – hae 8.7.2021 mennessä. Lisätietoja ville.paananen@prp.fi, puh. 040 777 0576

Pk-seutu – hae 1.8.2021 mennessä. Lisätietoja pauli.sillanpaa@prp.fi, puh. 040 614 6141

Lähetä hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen rekry@prp.fi

_______

PRP toteuttaa näyttävät levyrakenteiset julkisivut pääosin itse jalostamistaan ohutlevytuotteista. Periaatteemme on: suunnittelemme, valmistamme ja asennamme.

Jos paikkoja ei juuri nyt ole avoinna, voit lähettää avoimen hakemuksen oheisella lomakkeella tai osoitteeseen rekry@prp.fi

 

Yhteystiedot

Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse tai oheisella lomakkeella. Muista liittää mukaan myös ansioluettelosi!

rekry@prp.fi

Jätä avoin hakemus

    PRP työpaikkana

    Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja iloisen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia. Jokainen kohteemme ja asiakkaamme on erilainen ja pääset toteuttamaan vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, me olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.