UUTISET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuoreimmat uutiset

Suomen suurin hotellihanke

Tämän vuoden aikana avattavan APC-hotellin julkisivujen asennustyöt ovat käynnissä. Kyseessä on Suomen suurin hotellihanke, ja PRP vastaa julkisivujen toimittamisesta tähän upeaan kohteeseen.

Vuonna 2024 avautuva hotelli on tärkeä osa lentokenttäkaupunkia, jossa yhdistyvät joustavat ja monipuoliset palvelut niin asukkaiden, yritysten kuin matkailijoiden erilaisiin tarpeisiin. 13-kerroksisesta hotellista on suora sisäyhteys terminaali 2:een ja lentokentän juna-asemalle.

Euroopan unioni on tukemassa PRP:n toimitusmyyntiliiketoiminnan kasvattamista

Euroopan Unioni on mukana osarahoittamassa PRP:n toimitusmyyntiliiketoiminnan kasvattamista digitalisaatiota ja tuotekehitystä hyödyntämällä.

PRP:llä on käynnissä Euroopan Unionin tukema kehittämishanke. Hankkeen päätavoitteena on kehittää yrityksen omia tuotteita ja rakentaa toimintamalli tukemaan yrityksen toiminnan kasvumahdollisuuksia ja kannattavuutta. Hankkeen aikana edistetään omien tuotteiden tuotekehitystä ja rakennetaan toimenpidesuunnitelmaa markkinoinnin ja myynnin helpottamiseksi.

PRP mukana Konepaja-messuilla maaliskuussa!

PRP on mukana 19.3-21.3.2024 Konepaja-messuilla, jotka järjestetään tuttuun tyyliin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Konepaja on metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma, joka esittelee uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat. PRP tuo paikan päälle ProCab -tuoteperheen.

Löydät meidät osastolta A 50, tervetuloa!

 

PRP on mukana Tampereelle tulevassa TOAS – Hipposkorttelissa

PRP aloittaa julkisivuverhouksien asennustyöt Tampereen TOAS Hipposkorttelissa, joka on myös Tampereen opiskelija-asuntosäätiön historian suurin uudiskohde.

PRP toteuttaa rakennuksen julkisivuverhoukset Alpolic-alumiinikomposiittilevystä tuoteosakauppana. Yhteistyössä tilaajan ja kohteen arkkitehtien kanssa PRP:n tuotesuunnittelijat ovat laatineet puhtaan valkoiset levypinnat tarkoin harkituin yksityiskohtineen.

Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa talot 1B ja 1C saavat julkisivuverhoukset ylleen.

 

PRP järjestää avoimet ovet pe 27.1. Seinäjoella tuotantotiloissa

Järjestämme perjantaina 27.1.2023 klo: 10-16.00 avoimet ovet -päivän Seinäjoen tuotantotiloissamme.

Paikan päällä pääset tutustumaan toimintaamme, osaamiseemme sekä laajaan konekantaamme. Tapahtumassa esillä myös meidän suurta mielenkiintoa herättänyt ProCab -työtila, jota on mahdollista hyödyntää monissa eri käyttötarkoituksissa.

Ohjatun tuotantokierroksen lisäksi, paikan päällä on erilaisia aktiviteetteja mm. grillausta sekä simulaattoriammuntaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Kisällintie 8, 60100 Seinäjoki

 

PRP mukana Konepaja-messuilla 29.11 – 1.12.2022

PRP on vahvasti mukana ProCab – äänieristettyjen työtilojen kanssa 29.11 – 1.12.2022 Konepaja-messuilla Tampereen Messukeskuksessa. Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma esittelee uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat.

Löydät meidät osastolta A1153, tervetuloa!

Osaamisemme esillä voittoisan Fyyrin julkisivussa

Kirkkonummen pääkirjasto Fyyri on voittanut Arkkitehtuurin Finlandia 2021 -palkinnon. Palkinto myönnetään vuosittain merkittävän uuden rakennuksen tai rakennusryhmän suunnittelusta tai korjaussuunnittelusta. Esiraadin ehdokkaina olivat olivat myös Helsingin kaupunkiympäristötalo sekä Ylivieskan kirkko. Voittajan valitsi ja julkisti filosofi Esa Saarinen maanantaina 4.10.2021.

Onnittelemme voittoisia arkkitehtejäkumppaneita ja otamme itsekin osaa iloon!

Fyyri on kohde, jonka toteutuksessa meillä on ollut merkittävä rooli. Olemme metallisten julkisivujen asiantuntijoita ja kaikkea tekemäämme leimaa aina suunnittelijan näkemyksen mahdollistaminen ja toteuttaminen parhailla materiaaleilla ja menetelmillä. Lisää Fyyristä voit lukea referenssiartikkelistamme täällä.

Olemme osa Duuri Group -konsernia, josta löytyy saman katon alta osaamista näyttävistä julkisivuista toimiviin tilanjakoratkaisuihin ja aina rakentamisen ja sisustuksen tyylikkääseen viimeistelyyn asti. Etsimme aina ratkaisut, joilla suunnittelijan näkemys pääsee parhaiten esille ja oikeuksiinsa.

”Fyyri antoi kokemusta tarkkojen ja laadukkaiden yksityiskohtien tekemisestä. Pienikin detalji saattaa sisältää huomattavan määrän tuotesuunnittelua ja ammattitaitoista kädentaitoa. Tiivis ja avoin yhteistyö arkkitehdin ja tilaajan kanssa syventää luottamusta, jolloin vaikeimmatkin haasteet voidaan ratkoa hyvässä hengessä.”- Julkisivuliiketoiminnan johtaja Jukka-Pekka Viita, PRP

 

Fyyrin voitto esillä mediassa:

https://yle.fi/uutiset/3-12127035

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008302897.html (maksumuurin takana)

https://arkkitehtuurinfinlandia.fi