Julkisivut 044 370 8623
Ohutlevyjalostus 040 682 6611
Kattoremontit 050 308 0961
ProCab - Teollinen suojaus 040 706 2401

Ota meihin yhteyttä

Julkisivut

jukka-pekka-viita

Jukka-Pekka Viita

Ohutlevyjalostus

heidi-sivunen

Heidi Sivunen

Kattoremontit

ProCab - Teollinen suojaus

olli-janhunen

Olli Janhunen

Tietosuojaseloste

Duuri Group Oy:n rekisteriseloste 2/2020

1. Rekisterinpitäjä

Duuri Group Oy, Tapulikaupungintie 35, 00750 Helsinki, Finland, duuri@duuri.fi, 09 351 050 351 050

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Duuri Group Oy:n markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Duuri Group Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä tietosuojalain mukainen henkilötietojen käsittely Duuri Group Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Duuri Group Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen osoitetiedot
  • Kuluttajan henkilökohtaisesti antamat yhteystiedot

 

Duuri Group Oy käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Duuri Group Oy:n toiminnanohjausjärjestelmästä, puhelinkontakteista, sähköpostikontakteista, henkilökohtaisissa tapaamisissa ja verkkosivujen kautta tulevista kontakteista. Duuri Group Oy voi myös kerätä rekisteritietoja esim. julkisesti saatavilla olevista kohteista ja kolmansien osapuolten yhteystietoluetteloista.
Rekisteritietoja pidetään yllä manuaalisesti.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Duuri Group Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

prp-jani

Ideat ja ratkaisut vaikuttaviin lopputuloksiin

PRP hoitaa homman

Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja rakennusprojektien toteuttamiseen ja ohutlevyn jalostukseen. Hyvällä suunnittelulla ja tiiviillä yhteistyöllä takaamme onnistuneen kokonaisuuden.