teollinen suojaus

 

Tarvitsetko äänieristeen, hitsaussuojan tai pölysuojan? Vai onko tarpeesi kunnollisen tulityötilan rakentaminen? ProCabissa nämä kaikki on yhdistetty.

 

 

 

 

TEOLLISUUSSUOJAUSTULITYÖTILAT

TEOLLINEN SUOJAUS LISÄÄ VIIHTYVYYTTÄ

ProCabin rakenne toimii koneiden ja ihmisten suojana lisäten samalla merkittävästi työhyvinvointia. Modulaarisuus mahdollistaa räätälöidyt toteutukset ja lisää joustavuutta layout-suunnitteluun.

PROCAB – SIIRRETTÄVÄ JA MUOKATTAVA SUOJA

ProCab-suoja voidaan rakentaa koneasennuksen yhteydessä tai jälkiasennettuna, ja se on helposti siirrettävissä ja muokattavissa tuotantotilan erilaisten vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. ProCab-teollisuussuojat suojaavat pölyltä, säteilyltä, käryiltä ja sivullisten katseilta. Suoja helpottaa tuotantolaitosten tilasuunnittelua ja parantaa työturvallisuutta.

Lataa ProCab-yleisesite tästä.

PROCABIN ÄÄNIERISTYS PARANTAA TYÖHYVINVOINTIA

ProCab on kehitetty yhteistyössä PRP:n ja akustiikka-asiantuntija Denis Siposen kanssa. Äänieristykseen liittyvät asiat ovat olleet erityisen tarkan suunnittelun kohteena ProCab-suojien kehittämisessä. ProCab-teollisuussuojilla työnantajan on myös helppo toimia lainsäädännön mukaisesti eli poistaa tai vähentää työntekijälle aiheutuvaa meluvaaraa ja -haittaa vaimentamalla melua ja estämällä sen etenemisen.

 Lataa ProCab-äänieristyksen esite tästä.

Ulkoasu on mahdollista saada oman brändin ilmeellä juuri teille sopivaksi.

TEOLLISUUSSUOJAUS

Moduuleista rakennettavat ProCab-työtilat syntyivät käytännön tarpeesta, joka on arkipäivää jokaisessa tuotantolaitoksessa. Modulielementit mahdollistavat erilaisten tuotantosolujen tai osastojen rakentamisen erilaisiin käyttötarkoituksiin.

TULITYÖTILAT

ProCab-elementeillä onnistuu vakituisen tulityötilan toteuttaminen vaativaankin ympäristöön. Palamattoman, tiiviin rakenteen ansiosta kipinät pysyvät helposti hallinnassa ja tulipalon riski alenee merkittävästi.