Julkisivut 044 370 8623
Ohutlevyjalostus 040 650 3063
Kattoremontit 050 308 0961
ProCab - Teollinen suojaus 040 650 3063

Ohutlevytyöt sopimusvalmistuksena

Ohutlevytyöt ovat osa intohimoamme. Oli tarvitsemasi ohutlevyt isoja tai pieniä, alumiinia tai muuta metallia, pystymme valmistamaan ohutlevyt mittatarkasti ja tehokkaasti. Sopimusvalmistuksen kautta saavutamme ohutlevyvalmistuksen haasteisiin ratkaisuja, joilla säästyy aikaa ja euroja.

Intohimona löytää ratkaisut

Täysautomaattinen levytyöstökeskus

Otimme syksyllä 2017 käyttöön täysautomaattisen levytyökeskuksen ja taivutusautomaatin, jotka ovat vieneet harppauksin sopimusvalmistustoimintaamme eteenpäin. Pystymme valmistamaan tuotantolinjalla teollisella nopeudella erityisesti suuret ja haastavat ohutlevytuotteet, joiden tekeminen on tähän asti vaatinut käsityötä. Ison työstöalan ansiosta myös pitkien ohutlevyjen ohutlevytyöt toteutuvat tehokkaasti ja mittatarkasti.

Meillä on ohutlevyvalmistuksessa käytössäsi osaava tiimi, joka on mukana jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien, apuna tuotteen ja prosessin kehittämisessä. Meillä on ihmisiä sinua ja yritystäsi varten suunnittelussa, asiakaspalvelussa, tuotannossa sekä kokoonpanossa. Saat meiltä konkreettista hyötyä toimituksen eri vaiheisiin.
Etsitkö alihankkijaa? Ota yhteyttä.

 

Sopimusvalmistus – prosessin kuvaus

Sopimusvalmistuksessa olemme kumppani, joka ratkoo asiakkaan pullonkaulat. Pieni yksilöllinen viilaus tuotteessa voi säästää satoja tunteja seuraavista työvaiheista. Tähän voimme päästä, kun tuotesuunnittelijamme on projektissa mukana jo suunnitteluvaiheessa. Tarjoamme käyttöösi monipuolisen tietotaidon materiaaleista, työkaluista sekä koneidemme tuomat mahdollisuudet.

 

 

Suunnittelu

Ensimmäinen tapaamisessa on mukana asiakkaalta esimerkiksi ostaja, suunnittelija, PRP:n asiakasvastaava, tuotantopäällikkö ja tuotesuunnittelija.

 

Toteutus

Mahdollinen ohutlevytuotteen kehittäminen yhdessä tai valmiin tuotteen valmistusprosessin läpikäynti.

 

Valmistus

Välitarkastellaan toimitusta, toimintatapoja, pakkausta jne. – tehdään mahdollisia korjauksia ja jatketaan yhteistä matkaa.

Tuotantoa Seinäjoella ja Porvoossa,
Levytyökeskus ja tuotantolinja

Sopimusvalmistuksemme on Seinäjoen ja Porvoon toimipisteessämme. Työstämme molemmissa pisteissä erilaisia ohutlevyjä. Varastossa on laaja valikoima maalipintaisia, alumiinia, ruostumatonta terästä, kylmävalssattua, sinkittyä, messinkiä sekä alumiinikomposiittia levyinä.  Porvoossa teemme alumiinikomposiittityöstöt jyrsimellä.
Seinäjoella täydennämme toimituksen tarvittaessa hitsauksella ja kokoonpanolla.

 

Haluatko kuulla lisää tästä tuotteesta ja palveluista?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme asiasta

  Markku Välimäki

  Markku Välimäki

  Myyntipäällikkö
  Puh: 040 650 3063
  markku.valimaki(at)prp.fi

  PRP, logo

  Ideat ja ratkaisut vaikuttaviin lopputuloksiin

  PRP hoitaa homman

  Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja rakennusprojektien toteuttamiseen ja ohutlevyn jalostukseen. Hyvällä suunnittelulla ja tiiviillä yhteistyöllä takaamme onnistuneen kokonaisuuden.