Julkisivut 044 370 8623
Ohutlevyjalostus 040 682 6611
Kattoremontit 050 308 0961
Kattoremontit, Vaasa 050 436 8112

Ota meihin yhteyttä

Julkisivut

jukka-pekka-viita

Jukka-Pekka Viita

Ohutlevyjalostus

heidi-sivunen

Heidi Sivunen

Kattoremontit

Kattoremontit, Vaasa

jani-vainio

Jani Vainio


Ohutlevytyöt sopimusvalmistuksena

Ohutlevytyöt ovat osa intohimoamme. Oli tarvitsemasi ohutlevyt isoja tai pieniä, alumiinia tai muuta metallia, pystymme valmistamaan ohutlevyt mittatarkasti ja tehokkaasti. Sopimusvalmistuksen kautta saavutamme ohutlevyvalmistuksen haasteisiin ratkaisuja, joilla säästyy aikaa ja euroja.

Intohimona löytää ratkaisut

Täysautomaattinen levytyöstökeskus

Otimme syksyllä 2017 käyttöön täysautomaattisen levytyökeskuksen ja taivutuslinjan, jotka ovat vieneet harppauksin sopimusvalmistustoimintaamme eteenpäin. Pystymme valmistamaan tuotantolinjalla teollisella nopeudella myös suuret ja haastavat ohutlevytuotteet, joiden tekeminen on tähän asti vaatinut käsityötä. Ison työstöalan ansiosta myös pitkien ohutlevyjen ohutlevytyöt toteutuvat tehokkaasti ja mittatarkasti.

Meillä on ohutlevyvalmistuksessa käytössäsi osaava tiimi, joka on mukana jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien, apuna tuotteen ja prossin kehittämisessä. Meillä on ihmisiä sinua ja yritystäsi varten suunnittelussa, asiakaspalvelussa, tuotannossa sekä kokoonpanossa. Etsitkö alihankkijaa? Ota yhteyttä.

 

 

Sopimusvalmistus – prosessin kuvaus

Sopimusvalmistuksessa olemme kumppani, joka ratkoo asiakkaan pullonkaulat. Pieni yksilöllinen viilaus tuotteessa voi säästää satoja tunteja seuraavista työvaiheista. Tähän voimme päästä, kun tuotesuunnittelijamme on projektissa mukana jo suunnitteluvaiheessa.

 

 

Suunnittelu

Ensimmäinen tapaamisessa on mukana asiakkaalta esimerkiksi ostaja, suunnittelija, PRP:n asiakasvastaava, tuotantopäällikkö ja tuotesuunnittelija.

 

Toteutus

Mahdollinen ohutlevytuotteen kehittäminen yhdessä tai valmiin tuotteen valmistusprosessin läpikäynti.

 

Valmistus

Välitarkastellaan toimitusta, toimintatapoja, pakkausta jne. – tehdään mahdollisia korjauksia ja jatketaan yhteistä matkaa.

Levytyökeskus ja tuotantolinja

Kehitimme uutta ohutlevytyöstön tuotantolinjaa yhteistyössä Finn-Power Oy:n kanssa kolme vuotta. Levytyökeskuksella pystymme osaavan henkilökunnan sekä työkalujen avulla tehostamaan ohutlevytyöstön tuotantoprosessia – sen ominaisuudet, tehot ja äly ratkaisevat alallamme monta yhteistä ongelmaa. Tehokkaan levytyökeskuksen ansiosta olemme sopimusvalmistuksessa askeleen edellä.

 

Työstettävät ohutlevymateriaalit: teräs, pinnoitetut teräkset, rosteri, alumiini ja alumiinikomposiitti

Automatisoitu metallin taivutus
Tuotantolinjan pituus 35 metriä

Tuotantolinjan suunnittelu ja valmistus: Prima Power Oy
Investointi yli 2 miljoonaa euroa
Käyttöönotto lokakuussa 2017 Seinäjoella

Haluatko kuulla lisää tästä tuotteesta ja palveluista?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme asiasta

Heidi Sivunen

Asiakkuuspäällikkö
Ohutlevyjalostus
GSM: 040 682 6611
heidi.sivunen(at)prp.fi

prp-jani

Ideat ja ratkaisut vaikuttaviin lopputuloksiin

PRP hoitaa homman

Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja rakennusprojektien toteuttamiseen ja ohutlevyn jalostukseen. Hyvällä suunnittelulla ja tiiviillä yhteistyöllä takaamme onnistuneen kokonaisuuden.