Julkisivut 044 370 8623
Ohutlevyjalostus 040 650 3063
Kattoremontit 050 308 0961
ProCab - Teollinen suojaus 040 650 3063

Julkisivut

Julkisivutoteutuksien kokonaisvaltainen kumppani. Meiltä saat näyttävät ja toimivat julkisivujen ratkaisut avaimet käteen periaatteella. Julkisivujen kokonaistoimituksien lisäksi myös julkisivujen materiaalitoimitukset.

Intohimona löytää ratkaisut

Julkisivut PRP suunnittelee – valmistaa – asentaa

Julkisivut toimivat rakennuksen käyntikorttina ja kertovat sen sisällä tapahtuvasta toiminnasta ja arvomaailmasta. Laadukkaasti toteutetut julkisivut korostavat yrityksen brändiä ja vetävät asiakkaita ja käyttäjiä puoleensa.

Ottamalla meidät mukaan julkisivun suunnitteluvaiheessa saat käyttöösi julkisivuammattilaistemme näkemykset sekä ideat. Näin varmistat toteutuskelpoisen ja laadukkaan julkisivuratkaisun ideoinnista asennukseen. Meidän kauttamme saat kaiken parhaaseen lopputulokseen; ideointi, suunnittelu, materiaalit, kustannustietous, valmistus ja asennus. PRP:n yhteyshenkilö huolehtii, että kommunikointi on helppoa ja tehokasta sekä aikataulut pitävät.

 

PRP:n julkisivut

Toteutamme korkealaatuisia ratkaisuja julkisivuihin ohutlevymateriaaleista. Erilaiset julkisivukasetti- ja alumiinikomposiittilevyratkaisut yhdistettynä tuulettuviin taustarakenteisiin ovat PRP:n ydinosaamista.  Julkisivuelementtien monipuoliset käyttömahdollisuudet, PRP:n ammattitaito ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa mahdollistavat persoonalliset toimintaa tukevat julkisivutoteutukset toimistotaloihin, liikekiinteistöihin, julkisiin rakennuksiin sekä asunto-osakeyhtiöihin. Ota käyttöösi PRP:n kokeneet ammattilaiset, laadukkaimmat julkisivumateriaalit sekä halu tehdä näyttävyyttä ja toimivuutta sinunkin projektiisi. Meidän kanssamme on kiva ja helppo toimia. PRP ei asenna rapattuja sekä tiiliverhottuja julkisivuja.

Visioi rohkeasti

Me PRP:llä pidämme haasteista. 33 vuoden kokemuksella ideoimme ja toteutamme kohteiden julkisivut, joissa yksityiskohdat on fiilattu intohimoisella pikkutarkkuudella. Meiltä löydät ideat ja ratkaisut, kun julkisivu vaatii näyttävyyttä ja toimivuutta, joka kestää. Käytämme nykyaikaisia materiaaleja mm. alumiinikomposiittilevyt ja julkisivukasetit. Olemme olleet mukana tekemässä vaikuttavia toteutuksia ympäri Suomen.

ALPOLIC -alumiinikomposiittilevyt

PRP maahantuo ja jatkojalostaa Alpolic Mitsubishin valmistamat alumiinikomposiittilevyt. Maailman johtavaksi alumiinikomposiittilevyjen valmistajaksi noussut Alpolic valmistaa yli 10 miljoonaa m2 vuodessa kolmella Alpolicin tehtaalla Japanissa, Yhdysvalloissa ja Saksassa. Jatkuvan ja innovatiivisen tuotekehityksen tuloksena Alpolic tarjoaa vuosittain uusia alumiinikomposiittituotteita, värejä ja pintakuoseja. Tänä vuonnakin Alpolic toimii edelläkävijänä ja tuo markkinoille maailman ensimmäiset A1 -paloluokitellut alumiinikomposiittilevyt. PRP:lle Alpolic on alumiinikomposiittilevyjen materiaalina Reynobondin seuraaja.

PRP:n maahantuoma Mitsubishi Chemicalin ALPOLIC ™ -alumiinikomposiittimateriaali Alpolic on saavuttanut ensimmäisenä maailmassa eurooppalaisen palosuojausluokan; Euroclass A1, jota pidetään yhtenä tiukimmista rakennusmateriaalien palosuojausstandardeista maailmassa.

Lisätietoa alpolic levyistä ja niiden asennettavuudesta – Alpolic

 

 

BWM/FISCHER – Taustarakennejärjestelmä

PRP maahantuo ja asentaa BWM/Fischer -taustarakennejärjestelmät. Ne soveltuvat taustatuulettuvien julkisivujen rakentamiseen. Pitkäaikaisen kokemuksen ja innovatiivisen tuotekehityksen ansiosta saksalainen BWM/Fischer tarjoaa markkinoiden laajimman tuotevalikoiman erilaisten julkisivumateriaalien kiinnittämiseen.

Lue lisää BWM / Fischer Taustarakennejärjestelmästä – www.prpjulkisivut.fi

Julkisivukasetit ja julkisivulamellit

Julkisivuun tyyliä ja kestävyyttä PRP:n julkisivukaseteilla tai julkisivulamellilla. Julkisivut ovat julkisivukasetin ja julkisivulamellin avulla helposti sovellettavissa ja antavat arkkitehdille vapaat kädet suunnitteluun. Suunnitellaan yhdessä julkisivustasi toimiva ja halutun mielikuvan mukainen oikeilla julkisivuratkaisuilla.

Julkisivulamelli on kahdelta sivulta taivutettu teräslevy, jossa reunojen profiloinnilla ja siihen liittyvällä kiinnitysratkaisulla luodaan voimakas yhdensuuntainen vaikutelma. Julkisivulamellit valmistetaan kohdekohtaisesti. Valikoimamme sisältää kuusi eri mallia. Materiaalina on tyypillisimmin PVDF-pinnoitettu teräsohutlevy.

PVDF (polyvinyylideenifluoridi) on kestävä ja pitkäikäinen pinnoite.  PVDF-pinnoitteet saatavissa eri värisävyissä. Julkisivupellityksissä käytettävät pellit PRP:lle toimittaa Metehe Oy.

Toteutuksia

reynobond

Hartelan pääkonttori, Ilmala, Helsinki

PRP toteutti HSY:n ja Hartela Etelä-Suomen uuden pääkonttorin julkisivun Reynobond alumiinikomposiittilevyillä. Kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastasi Cederqvist & Jäntti Oy ...
julkisivutuotteet

Apila kirjasto, Seinäjoki

Seinäjoen kaupunginkirjasto Apila on toteutettu suomalaisesta kuparista. PRP suunnitteli, valmisti ja asensi kohteeseen julkisivut ja katot. Julkisivu koostuu ...
alumiinikomposiittikasetit

Koskikeskus, Tampere

Arkkitehtisuunnittelu: BST-Arkkitehdit Oy Tilaaja: Citycon Oy Suomen kaiketi maineikkain kauppakeskus Tampereen Koskikeskus sai näyttävän kasvojen kohotuksen PRP:n asentamilla ...
julkisivuelementti

Rimini, Tampere

PRP julkisivuliiketoiminnan strategia on onnistua yhdessä asiakkaan kanssa. ”Suunnittelee – Valmistaa – Asentaa” on PRP:n palvelukonsepti, jonka tuloksena ...
julkisivusaneeraus

Härmän Liikenne Oy, Seinäjoki

PRP toteuttaa myös näyttävää julkisivusaneerausta. Härmän Liikenne Oy:n ottaessa haltuun vanhan teollisuuskiinteistön Seinäjoella siihen toteutettiin laajamittainen julkisivusaneeraus. PRP ...

Haluatko kuulla lisää tästä tuotteesta ja palveluista?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme asiasta

  Jukka-Pekka Viita

  Liiketoimintajohtaja
  Julkisivuliiketoiminta

  Puh: 044 370 8623
  jukka-pekka.viita(at)prp.fi

  Tiedostot

  PRP, logo

  Ideat ja ratkaisut vaikuttaviin lopputuloksiin

  PRP hoitaa homman

  Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja rakennusprojektien toteuttamiseen ja ohutlevyn jalostukseen. Hyvällä suunnittelulla ja tiiviillä yhteistyöllä takaamme onnistuneen kokonaisuuden.