Julkisivut 044 370 8623
Ohutlevyjalostus 040 682 6611
Kattoremontit 050 308 0961
ProCab - Teollinen suojaus 040 706 2401

Ota meihin yhteyttä

Julkisivut

jukka-pekka-viita

Jukka-Pekka Viita

Ohutlevyjalostus

heidi-sivunen

Heidi Sivunen

Kattoremontit

ProCab - Teollinen suojaus

olli-janhunen

Olli Janhunen

PRP suunnittelee – valmistaa – asentaa

Julkisivut toimivat rakennuksen käyntikorttina ja kertovat sen sisällä tapahtuvasta toiminnasta ja arvomaailmasta. Laadukkaasti toteutetut julkisivut korostavat yrityksen brändiä ja vetävät asiakkaita ja käyttäjiä puoleensa.

Ottamalla meidät mukaan suunnitteluvaiheessa saat käyttöösi ammattilaistemme näkemykset sekä ideat. Näin varmistat toteutuskelpoisen ja laadukkaan toiminnan ideoinnista asennukseen. Meidän kauttamme saat kaiken parhaaseen lopputulokseen; ideointi, suunnittelu, materiaalit, kustannustietous, valmistus ja asennus. PRP:n yhteyshenkilö huolehtii, että kommunikointi on helppoa ja tehokasta sekä aikataulut pitävät.

 

PRP:n julkisivut

Toteutamme korkealaatuisia ratkaisuja julkisivuihin ohutlevymateriaaleista. Erilaiset kasetoinnit ja levytykset yhdistettynä tuulettuviin taustarakenteisiin ovat PRP:n ydinosaamista.  Elementtien monipuoliset käyttömahdollisuudet, PRP:n ammattitaito ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa mahdollistavat persoonalliset toimintaa tukevat toteutukset toimistotaloihin, liikekiinteistöihin, julkisiin rakennuksiin sekä asunto-osakeyhtiöihin. Ota käyttöösi PRP:n kokeneet ammattilaiset, laadukkaimmat materiaalit sekä halu tehdä näyttävyyttä ja toimivuutta sinunkin projektiisi. Meidän kanssamme on kiva ja helppo toimia.
PRP ei asenna rapattuja sekä tiiliverhottuja julkisivuja.

Visioi rohkeasti

Me PRP:llä pidämme haasteista. 33 vuoden kokemuksella ideoimme ja toteutamme kohteet, joissa yksityiskohdat on fiilattu intohimoisella pikkutarkkuudella. Meiltä löydät ideat ja ratkaisut, kun julkisivu vaatii näyttävyyttä ja toimivuutta, joka kestää. Olemme olleet mukana tekemässä vaikuttavia toteutuksia ympäri Suomen.

 

ALPOLIC -alumiinikomposiittilevyt

PRP maahantuo ja jatkojalostaa Alpolic Mitsubishin valmistamia komposiittilevyjä. Maailman johtavaksi alumiinikomposiittivalmistajaksi noussut Alpolic valmistaa yli 10 miljoonaa m2 vuodessa kolmella eri tehtaalla Japanissa, Yhdysvalloissa ja Saksassa. Jatkuvan ja innovatiivisen tuotekehityksen tuloksena Alpolic tarjoaa vuosittain uusia tuotteita, värejä ja pintakuoseja. Tänä vuonnakin Alpolic toimii edelläkävijänä ja tuo markkinoille maailman ensimmäiset A1 -paloluokitellut alumiinikomposiittilevyt.

Lisätietoa alpolic levyistä ja niiden asennettavuudesta – www.prpjulkisivut.fi

 

 

BWM / FISCHER – Taustarakennejärjestelmä

PRP maahantuo ja asentaa BWM/Fischer -taustarakennejärjestelmät. Ne soveltuvat taustatuulettuvien julkisivujen rakentamiseen. Pitkäaikaisen kokemuksen ja innovatiivisen tuotekehityksen ansiosta saksalainen BWM/Fischer tarjoaa markkinoiden laajimman tuotevalikoiman erilaisten julkisivumateriaalien kiinnittämiseen.

Lue lisää BWM / Fischer Taustarakennejärjestelmästä – www.prpjulkisivut.fi

Lamellit ja julkisivukasetit

Julkisivuun tyyliä ja kestävyyttä PRP:n julkisivulamellilla tai julkisivukaseteilla. Julkisivut ovat helposti sovellettavissa ja antavat arkkitehdille vapaat kädet suunnitteluun. Suunnitellaan yhdessä julkisivustasi toimiva ja halutun mielikuvan mukainen.

Julkisivulamelli on kahdelta sivulta taivutettu teräslevy, jossa reunojen profiloinnilla ja siihen liittyvällä kiinnitysratkaisulla luodaan voimakas yhdensuuntainen vaikutelma. Julkisivulamelli valmistetaan kohdekohtaisesti. Valikoimamme sisältää kuusi eri mallia. Materiaalina on tyypillisimmin PVDF-pinnoitettu teräsohutlevy.

Toteutuksia

Hartelan pääkonttori, Ilmala, Helsinki

PRP toteutti HSY:n ja Hartela Etelä-Suomen uuden pääkonttorin julkisivun Reynobond alumiinikomposiittilevyillä. Kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastasi Cederqvist & Jäntti Oy ...

Härmän Liikenne Oy, Seinäjoki

PRP toteuttaa myös näyttäviä julkisivusaneerauksia. Härmän Liikenne Oy:n ottaessa haltuun vanhan teollisuuskiinteistön Seinäjoella siihen toteutettiin laajamittainen saneeraus. PRP ...
Seinajoen kirjasto apila julkisivu

Apila kirjasto, Seinäjoki

Seinäjoen kaupunginkirjasto Apila on toteutettu suomalaisesta kuparista. PRP suunnitteli, valmisti ja asensi kohteeseen julkisivut ja katot. Julkisivu koostuu ...

Rimini, Tampere

PRP julkisivuliiketoiminnan strategia on onnistua yhdessä asiakkaan kanssa. ”Suunnittelee – Valmistaa – Asentaa” on PRP:n palvelukonsepti, jonka tuloksena ...

Koskikeskus, Tampere

Arkkitehtisuunnittelu: BST-Arkkitehdit Oy Tilaaja: Citycon Oy Suomen kaiketi maineikkain kauppakeskus Tampereen Koskikeskus sai näyttävän kasvojen kohotuksen PRP:n asentamilla ...

Haluatko kuulla lisää tästä tuotteesta ja palveluista?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme asiasta

Jukka-Pekka Viita

Liiketoimintajohtaja
Julkisivuliiketoiminta

GSM: 044 370 8623
jukka-pekka.viita(at)prp.fi

Tiedostot

prp-jani

Ideat ja ratkaisut vaikuttaviin lopputuloksiin

PRP hoitaa homman

Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja rakennusprojektien toteuttamiseen ja ohutlevyn jalostukseen. Hyvällä suunnittelulla ja tiiviillä yhteistyöllä takaamme onnistuneen kokonaisuuden.